Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home3/r57225dutu/fratiapentruadevarsicaritate.ro/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Sfânta Mărturisire – Asociatia Fratia Ortodoxa Adevar si Caritate

SFÂNTA MARTURISIRE SI SFÂNTA ÎMPARTASANIE NU SUNT PORUNCI OMENESTI CI SUNT PORUNCILE LUI DUMNEZEU CARE NE-A CREAT pe noi oamenii si a creat întreg universul pentru fericirea noastra si vrea sa ne mântuim.

Ce spune Domnul în NOUL TESTAMENT DESPRE SFÂNTA MARTURISIRE?

Iisus a iertat pacatele celor care au mers la El:

  • Iisus spune slabanogului din Carpenaum: “Iertate sunt pacatele tale”
  • apoi spune: “ca sa stiti ca putere are Fiul Omului pe pamânt de a ierta pacatele, a zis slabanogului: scoala-te, ia-ti patul tau si umbla” (Matei 9, 2-6).
  • Dupa Înviere, înainte de a se înalta la cer Iisus da putere Apostolilor si urmasilor lor, episcopi si preoti de a ierta pacatele: “Iisus le-a zis iarasi: Pace voua! Precum M-a trimis pe Mine Tatal va trimit si Eu pe voi. Si zicând acestea, a suflat asupra lor si le-a zis: Luati Duh Sfânt. Carora veti ierta pacatele le vor fi iertate si carora le veti tine vor fi tinute” (Ioan 20, 21-22);
  • “Multi din cei care crezusera veneau sa se MARTURISEASCA si sa spuna faptele lor” (Fapte 19, 18);
  • “Marturisiti-va unii altora pacatele si va rugati unii pentru altii” (Iacob 5, 16);
  • “Daca marturisim pacatele noastre El este credincios si drept ca sa ne ierte pacatele si sa ne curateasca pe noi de toata nedreptatea. Daca zicem ca n-am pacatuit Îl facem mincinos si cuvântul Lui nu este întru noi” (Ioan 1, 9-10).

Toti crestinii ortodocsi de 2000 de ani se spovedesc la preot si primesc iertarea greselilor, curatire de pacate, sfintenie.

0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: