Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home3/r57225dutu/fratiapentruadevarsicaritate.ro/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Dragi prieteni – Asociatia Fratia Ortodoxa Adevar si Caritate

Dumnezeu ne-a eliberat de sub regimul comunist ateist. În CARTA DREPTURILOR OMULUI se prevede libertatea cuvântului și a dialogului a ideilor, știinţa s-a dezvoltat și putem căuta și cunoaște Adevărul.

ASOCIAȚIA ORTODOXĂ FRĂȚIA, REVISTA și discuţiile pe acest SITE au ca scop să ne ajutăm unii pe alţii ca să cunoaștem Adevărul despre Dumnezeu și lumea creată și să ne ajutăm frăţește unii pe alţii și în credinţă și viaţă materială.

ORTODOX înseamnă drept credincios. Dumnezeu și noi toţi oamenii dorim să avem credinţă, convingeri corecte, drepte, ORTODOXE.
Dumnezeu este Dumnezeul tuturor oamenilor și noi toţi suntem fraţi și trebuie să ne ajutăm frăţește. Dumnezeu ne-a creat cu chipul Său. Avem RAȚIUNE, SIMȚIRE și VOINȚĂ. NOI TOȚI SUNTEM FRAȚI și FII AI LUI DUMNEZEU și TOȚI CĂUTĂM ADEVĂRUL și VIAȚA FERICITĂ.

NECUNOAȘTEREA și NERESPECTAREA LEGILOR NATURII, A ADEVĂRULUI și DREPTĂȚII ÎL DUC PE OM LA SUFERINȚE IMENSE ACUM și ÎN ETERNITATE.

E PLINĂ LUMEA DE NEȘTIINȚĂ, DE IGNORANȚĂ ÎN AȘA ZISA “ȘTIINȚĂ”, ÎN TEOLOGIE, FILOZOFIE, POLITICĂ, ECONOMIE, MEDICINĂ, EDUCAȚIE ÎN VIAȚĂ ȘI ÎN FAMILIE.

Din cauza lipsei de Adevăr, lumea a ajuns un imens spital de infirmi.

Rugăm pe Dumnezeu să ne ajute să începem un DIALOG eficient pentru lămurirea marilor întrebări și probleme ale omului și ale lumii.

Iisus a spus:

  • “Eu sunt Calea, Adevărul și Viata. Nimeni nu merge la Tatăl decât prin Mine” (Ioan 14, 6).
  • “Cine face păcat e robul păcatului” (Ioan 6)
  • “Dacă veţi rămâne în Cuvântul Meu, veţi cunoaște Adevărul și Adevărul vă va face liberi” (Ioan 8, 32)

Iisus este “Adevărul” și “Viața”.

Vom vedea dacă aceste afirmaţii sunt adevărate pentru că orice Adevăr trebuie demonstrat.

Invităm frăţește pe orice persoană de orice Religie și orice Convingere la Dialog pentru Adevăr și o lume mai bună, pentru fericire veșnică.

0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: