Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home3/r57225dutu/fratiapentruadevarsicaritate.ro/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Înscriere în Asociație – Asociatia Fratia Ortodoxa Adevar si Caritate

DRAGI PRIETENI,

Așteptăm să ne asociem câți mai mulți în Asociația Ortodoxă Frăția pentru Adevăr și Caritate. Asociația s-a înființat în Alba – Iulia în 1990, imediat după Revoluția din 1989.

În prezent are sediul în București, Sector 6, Aleea Parva 1B, telefon (+4)021-7776814, email info@fratiapentruadevarsicaritate.ro, website https://fratiapentruadevarsicaritate.ro.

Scopul Asociației este pur umanitar și are ca scop să ne ajutăm reciproc material și spiritual întru cunoașterea adevărului despre lume și Dumnezeu.

De ce este necesară Asociația

 • Slăbirea enormă a iubirii, a întrajutorării între oameni, lipsa unirii, a solidarității și mărirea uriașă a răutăților, a suferinței;
 • Confuzia și minciuna extinsă în toate domeniile vieții sociale;
 • Pericolul de a ne autodistruge ca în vremea lui Noe și astfel, să pierdem Raiul.

Dumnezeu a zis: „Ieșiți din mijlocul lor și vă deosebiți și de ce este necurat să nu vă atingeți, și eu vă voi primi pe voi și vă voi fi vouă Tată și voi îmi veți fi fii și fiice ( 2 Cor. 6, 27-28)

Iisus spune: „Cine crede în Mine, viu va fi în veci” (Ioan 11, 25). „Eu sunt Calea, Adevărul și Viața. Nimeni nu merge la Tatăl decât prin mine” ( Ioan 14, 16). „Mi s-a dat toată puterea în cer și pe pământ” (Matei 28, 18). ” Fără Mine nu puteți face nimic” (Ioan 15, 5).

Dumnezeu a creat Pământul pentru oameni. Omul e legat de natură. „Pământul aruncă (înghite de vii) pe cei ce-l întinează” (Levitic 28, 20). Avem atenționarea recentă din Japonia. Pentru a fi cu adevărat oameni civilizați, de omenie, creștini-ortodocși fericiți pe pământ și în veșnicie trebuie să facem ce ne cere Iisus, Fiul lui Dumnezeu.

În Asociația Ortodoxă Frăția pentru Adevăr și Caritate poate intra orice persoană care e de acord cu programul de mai jos, descris în 3 puncte:

 1. Să promovăm adevărul, dreptatea, iubirea și întrajutorarea în toate domeniile: social – politic, economie, spiritualitate, cultură. Să ne organizăm și să ne întâlnim săptămânal prin adunări, revistă și website;
 2. Să eliminăm desfrânarea, avortul, hoția, beția, fumatul, ura, violența, minciuna, injuriile, blestemul. Să răspundem la rău prin bine, să avem mare răbdare în muncă și înfrânare. Să avem cele 10 virtuți creștine: credință, nădejde, iubire, răbdare, înfrânare, rugăciune, muncă, pocăință, mărturisire, umilință;
 3. Să fim buni creștini. Să mărturisim pe Hristos. Suntem un popor ortdox.

Creștinismul este cea mai înaltă spiritualitate, astfel să:

 • citim și să cunoaștem Noul Testament;
 • să fim prezenți Duminicala Sf. Liturghie;
 • ne rugăm la ceasurile Sfinte: 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24;
 • ținem posturile să ne spovedim și împărtășim de 4 ori pe an.

Cum vă înscrieți

Cerere pentru a intra în Asociație se poate depune la sediul Redacției Revistei Ortodoxe, prin telefon (+4)021-7776814, email info@fratiapentruadevarsicaritate.ro sau website https://fratiapentruadevarsicaritate.ro/contact

În cazul în care cererea este depusă la sediu sau prin poștă, aceasta poate fi redactată de mână și trebuie să conțină următoarele date:

 1. numele și prenumele
 2. data nașterii
 3. adresa completă
 4. telefon
 5. ocupația
 6. studii
 7. starea civilă
 8. semnătura

Daca beneficiați de computer, puteți adera folosind formularul următor:

0 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: